VELKOMMEN TIL VEJLE MUSICAL TEATERS HJEMMESIDE

PREMIEREN NÆRMER SIG...

Prøveforløbet er inde i den sidste slutfase, og skuespillerne er alle klar til at præsentere den største discomusical nogensinde - "Saturday Night Fever - the musical".

Der premiere på lørdag, og så spiller forestillingen 2 gange søndag, samt mandag, tirsdag og onsdag aften.

Der er stadig billetter, men det er god idé at være hurtigt. Der er i høj grad rift om pladserne.

Kommende forestillinger

i VEJLE MUSIKTEATER

25. jan

2020

KL 20:00

26. jan

2020

KL 15:00

SATURDAY NIGHT FEVER​

THE BEE GEES SMASH HIT MUSICAL ER NU PÅ VEJ TIL VEJLE – MED DE ALLERSTØRSTE BEE GEES HITS NOGENSINDE – STAYIN’ ALIVE, NIGHT FEVER, HOW DEEP IS YOUR LOVE OG “YOU SHOULD BE DANCING

Vejle Musical Teater og Vejle Musikteater tænder for de helt store projektører, når de i fællesskab blænder op for den største disco-succes nogensinde – Saturday Night Fever – the musical.

 

John Travolta spillede oprindelig den 19-årige Tony Manero i discoklassikeren ”Saturday Night Fever” fra 1977. Om dagen er han ekspedient i en farvehandel i Brooklyn, men hver lørdag aften forvandler han sig til et utæmmeligt discodyr på det lokale diskotek. Han har en masse opsparet energi, som han får afløb for i sin dans. Først på dansegulvet bliver han helt sig selv.

 

Saturday Night Fever fra 1977 er alle tiders store discofilm. Den blev John Travoltas gennembrudsfilm og den største succes for gruppen Bee Gees, og den markerer et højdepunkt i halvfjerdsernes bølge af vrikkende hofter, åbenstående skjorter, farvestrålende lysshow og pulserende discomusik.

 

Tony tilhører kvarterets katolsk-italienske mindretal, hvilket fører ham ind i klammeri med de stedlige Puertoricanere. Det slæng af unge fyre, han færdes blandt, er fuld af aggressioner og kvindeforagt, men Tony vil gerne nå videre og kurtiserer Stephanie, der bor smart på det forjættende Manhattan og har et job i et agentur, hvor de store stjerner færdes. Tony drømmer om selv at flytte til Manhattan, væk fra det italienske miljøs begrænsninger - og til slut ser det ud til at skulle lykkes.

 

Filmens musik er skrevet af Bee Gees, der brød igennem helt tilbage i tresserne, men fik deres karrieres største hits med sange komponeret direkte til "Saturday Night Fever". Blandt de mest kendte er "Staying Alive", "Night Fever”, ”How Deep Is Your Love” og ”More Than A Woman”.

 

Albummet med filmens soundtrack solgte 15 millioner eksemplarer alene i USA.

26. jan

2020

KL 20:00

27. jan 

2020

KL 20:00

28. jan

2020

KL 20:00

 29.jan2020

KL .00

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Vil du holde dig opdateret med de seneste 

nyheder fra Vejle Musical Teater og Vejle Musikteater, så foreslår vi, at I dels "liker" os på Facebook - eller benytter nedenstående "links" til vore Facebook-grupper. Vi glæder os til at møde Jer - overalt. We "like" that.

Billede1.png

The Sound Of Music

Sted: Vejle Musik Teater

Davidsen.jpg
Fytrøjet-1140x500.jpg

The Sound Of Music

Sted: Vejle Musik Teater

KIR_VEJLE_logo.png
Frisør_Camilla.png

Støt dem

fordi de støtter os

71IhRKaaz8L._SL1200_.jpg
Antal besøgene på siden

Vejle Musical Teater, opbygget af Casper Sejersen  -  Redaktion : Bo Mikkelsen